Friday, 29 July 2011

malunye....

petang ni shopping sakan kat tesco seri alam.bawak fazirul dan najihah....mak nak ni ...ambik...ambik..sampai kat kaunter nak bayar alamak duit tak cukuplah dik.  terlupa aku dah keluarkan duit belanja semalam..apa lg cari kawanku tp card kena reject....malunya orang ramai que kat belakang ni...nasib baik terpandang rhb..tekan punya tekan nasib baik duit keluar...hai klu x bawak budak2 ni mesti rm300 tu cukup....peringatan: sendiri mau ingat!

Wednesday, 6 July 2011

alamak salah date....???

macamana aku tersilap pandang ni....sepatutnya aku check up kat klinik 6/7 hari rabu. mati-mati aku ingat hari ini 6/7...abislah kena marah dgn nurse..tp tak pe aku cubalah pergi hari ini mengaku jelah dah silap tarikh nak buat cam ne! mmg salah aku tak tengok betul2 main ingat2 je apointment mggu pertama bulan 7...nampak sangat dah tuakan!!....

Hati seorang teman....

teruja dan terkedu apabila seorang teman telah menempah 100 helai telekung dari aku untuk diberi kepada kawan-kawan atas kesyukurannya kerana terpilih menjadi tetamu allah tahun ini. Alhamdulillah semoga teman ku ini dipermudahkan perjalanannya . dimurahkan rezekinyadan mendapat haji yg mabrur.