Friday, 29 July 2011

malunye....

petang ni shopping sakan kat tesco seri alam.bawak fazirul dan najihah....mak nak ni ...ambik...ambik..sampai kat kaunter nak bayar alamak duit tak cukuplah dik.  terlupa aku dah keluarkan duit belanja semalam..apa lg cari kawanku tp card kena reject....malunya orang ramai que kat belakang ni...nasib baik terpandang rhb..tekan punya tekan nasib baik duit keluar...hai klu x bawak budak2 ni mesti rm300 tu cukup....peringatan: sendiri mau ingat!

Wednesday, 6 July 2011

alamak salah date....???

macamana aku tersilap pandang ni....sepatutnya aku check up kat klinik 6/7 hari rabu. mati-mati aku ingat hari ini 6/7...abislah kena marah dgn nurse..tp tak pe aku cubalah pergi hari ini mengaku jelah dah silap tarikh nak buat cam ne! mmg salah aku tak tengok betul2 main ingat2 je apointment mggu pertama bulan 7...nampak sangat dah tuakan!!....

Hati seorang teman....

teruja dan terkedu apabila seorang teman telah menempah 100 helai telekung dari aku untuk diberi kepada kawan-kawan atas kesyukurannya kerana terpilih menjadi tetamu allah tahun ini. Alhamdulillah semoga teman ku ini dipermudahkan perjalanannya . dimurahkan rezekinyadan mendapat haji yg mabrur.

anak aku nak balikkkkk.....

baru pagi tadi kawan datang rumah tanya anak aku yg sorang ni....sejak anak dia masuk kolej dah 2 kali dia dtg jenguk.aku?...sejak hantar sampai skrg aku tak pegi tengok. sebenarnya risau gak tp.....biarlah dia berdikari. tup-tup ptg ni dia call mak abg nak balik hujung minggu ni!...memeang sejak 2@3 hari ni aku asyik teringat kan dia...sihat ke?makan apa?tak call pun....duit cukup ke?...ehm...emak tumggu abg balikkk...mcm byk lak story nak cerita kat dia...wlupun sekejap ok ....dpt lepas rindu

Coklat Ohh Coklat ...

as present

name tag choc  layan jer budak2 ni ada name tag x nak pakai......



loli choc stick....permintaan paling byk

door gift...sesuai utk semua majlis
assorted choc with flavour...hazel,milk,strawbery and blueberry